september 22, 2008

MENU

Vad blir det för mat? e en fråga som upprepats flera gånger dom senaste veckorna. Av olika skäl. Tack till denna hern för inspiration. Men ja, Vad blir det för mat? När affären runt hörnet heter ATAC o bjuder på så mkt mer än just mat?

Vi har försökt hålla tungan rätt i munn, styrt undan våran närmsta granne crêperiet og ätit denna ljuvliga meny dom senaste veckorna:
- Couscous o böngryta (med eller utan korv). TIPS! En liten nypa persilja från trädgården gör detta til en riktig festmåltid.
- Hemmagjord potatismos (spara inte på varken smör eller vitlök).
- Pasta med tonfisk/tomatsås.
- Varmakoppen/Rettikoppen. Goût: Champignon.
- Popcorn (lång dag. orkade inte laga mat.)
- Spenat o ferska champignoner. O massa lök. O vitlök. O olivolja. O salt/peppar. Til pasta.

Vi jobbar fortfarande med att utveckla menyn då undertäcknade e lite orolig för dom frånvarande proteinerna. Har fan blivit veg utan att ens försöka.

Now, show me you menu, and I'll reveal your inner secrets.



yogurt?


ELLER YOGURT??

Ingen kommentarer: